Надеждо моя, дай ми сили
с любовта несподелена аз да се преборя
и сърцето му кораво
за любовта ми да отворя.
Надеждо моя, дай ми сили
с враговете свои да се справя
и в приятели най-верни
да ги превърна аз до гроб.
Надеждо моя, дай ми сили
на приятелите свои да помагам
и всяка тяхна болка и тъга
в радост най-голяма да превръщам.
Надеждо моя, дай ми сили
всичко лошо да забравя,
напред с усмивка аз да гледам,
устремена към щастието да вървя.
© Пепи All rights reserved.