Българино, кога ще си решиш съдбата сам,
по-покорно, овчедушно племе аз не знам!
Холандският експерт Бакас ни дава "съвета"
(вместо да си вземе за Амстердам билета)
да "внесем" 1 милион гейове и чужденци,
а ако го позволим, значи сме слепци.
Но нашият народ за съдбата си нехае,
затова боли ме, затова душа ридае!
politikata.net/европа-ни-заповяда-внасяйте-бежанци-т/38524/
© Георги All rights reserved.