Jul 13, 2014, 1:22 PM

Нагуал 

  Poetry
528 0 1

събирателни образи
местят събирателните си точки
като едни истински нагуали
събират две и две
и получават пет
понякога дори повече
и местят тази синергия
в пространствата
на онази синя енергия
до изчерпване
на ресурсите
до натрупване
на ракурсите
до изправяне
на курсива
и най-вече
до удебеляване
на езика на точките

© Мария Василева All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??