Нахална циганка е любовта ми.
С гореща страст край тебе все танцува.
Фламенкото е чувствено, не мàми,
а истински и пламенно целува.
Покрива те със пъстрия си шал
и заклинания красиви шепне.
И вижда в кълбовидния кристал
очите ти и в транс магичен трепне.
Съдбата ти, по нежните ти длани,
през нощите усмихнато гадае.
Сърцето твое в бъднината кани -
към нея устремено да мечтае.
Не можеш ти да я прогониш... Тя -
със теб ще бъде даже след смъртта.
© Асенчо Грудев All rights reserved.