На кръстопът, когато срещнеш любовта,
а тя е тиха и не казва много.
Но някак си я чувстваш, че е тя
с надеждата за нещо ново.
От тишината и първичността, разбираш,
че неусетно станали сте двама.
В новото начало, себе си намираш
любов е, знаеш, че не е измама.
Защото добрината се заплаща,
напук, на дългото страдание.
От горе някой, ти изпраща,
отново силно обожание.
© ЕЛЕНА ГОГОВА All rights reserved.