Feb 11, 2008, 1:50 PM

Най-богат 

  Poetry » Love
1011 0 2

Няма вече да плача,

няма да страдам.

Щом си до мене сега,

най-богат съм на света.

 

 

Моника, пак ще те целуна,

Моника, пак ще те прегърна.

Моника, искам те до мене,

хиляда градуса любов за теб и мен.

 

© Emil Angelov All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??