Недей търси отмъщение
там, де няма и обида.
Недей търси опрощение
от бика в корида.
Завихря се кръг светлина,
плачещи малки искри.
Истински силна жена
от твоя бяг се роди.
Далеч от обятия чужди
свободата вае красота.
В завръщане ти не погубвай,
което след тебе изгря.
Остави й най-ценното за нея -
болката - тя губи себе си.
И научи я как да живее.
Ти днес непотребен си.
© Даниела All rights reserved.