Най-добрият човек, когото познавам,
живее на друга планета,
той работи на смени във Рая
и на Господ рисува небета.
Най-красивото в плик ми изпраща
всяка сутрин по слънчева поща
и денят ми изгрява със бащинска
благословия, надежда и прошка.
© Ивон All rights reserved.