Най-дълбокият корен
В мен е пуснало дълбоко
корените си доброто.
Дар божествен за душата,
то е Раят на Земята.
Малко зрънце бе,
но поих го - да расте
силно и красиво,
на времето неподатливо.
Бурите не го сломиха,
а за битки го калиха,
да преборва злото
Винаги да тържествува то -
Доброто...
© Петя Борисова All rights reserved.
Пиши още!!!
Поздрави!!!