Светкавица разцепи мрака
Небето тихичко заплака
От болка изтрещя
До бяло изсветля
Стихията в едно събра
Въздух и Вода
Огън и Земя
Измиват капките дъждовни
Мисли тъжни и лъжовни
Потънал в лятната стихия
В плен съм на една магия
Танцувам по земята
Поемам с тялото водата
Огъня усещам в страст
Въздухът е сила сласт
Духът запълни празнините
Изгубиха ми се следите
Глътка въздух непорочен
Гръм и удар точен
Гмурнах се в една стихия
Най-голямата магия
© Любомир Деничин All rights reserved.