Feb 10, 2008, 11:10 AM

Най-голямата награда 

  Poetry » Love
1456 0 21
Впий се в мене –
като болест.
Раздирай ме,
дори и да боли.
Вдишай, издишай,
не задавай въпроси.
Сладка отвара съм –
срещу беди.
Гравирай моето име
дълбоко в своето сърце.
Вземи, покори и люби ме,
изцяло съм в твоите ръце.
Бъди ми нежен закрилник,
плаши ме понякога света.
Нека тъгата ни е противник,
направи ме щастлива жена.
Премахни всички прегради,
ключът за тях е любовта.
Заслужи си всички награди,
а най-голямата е обичта.

© Ванина All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??