May 7, 2007, 10:02 AM

Най-живата картина 

  Poetry
535 0 8
                                          Вземи боите, четката вземи,
                                                        художнико, не спирай да рисуваш
                                                        и нека на платното се роди
                                                        картина, дето всички да почувстват.


                                                        Сърцето си във нея остави,
                                                        мечтите нека в багрите преливат,
                                                        една сълза за блясък добави,
                                                        а после с искрен смях я ти напръскай.


                                                        И нека на платното се роди
                                                        най-живата, най-истинска картина,
                                                        вземи боите, четката вземи,
                                                        художнико. Рисувай и не спирай!

© Эоя Михова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??