Навън танцува пак снегът,
навън е бяло и красиво
и само може би студът
усмихва ми се мълчаливо.
На зимата от мен привет -
на цветовете белоснежни!
Ще търся в нея нов късмет,
желания недостижими.
Ще търся топлота, сърце
и щастие във ветровете,
ще търся пак едно небе
и любовта на снеговете,
една протегната ръка
и зимно слънце закъсняло,
една несбъдната мечта
и най-красивото начало!
Мария Мустакерска
© Maria Mustakerska All rights reserved.