Събужда се деня като спектакъл
за ново и различно приключение,
а погледът ти е щастлив и вакъл
и любовта е в лятно измерение.
И морска се разлива чак до плажа,
а после пак се връща наобратно,
какво ли искам още да ти кажа,
обичам те в любимото си лятно.
© Милена Френкева All rights reserved.