Mar 17, 2023, 7:14 AM

Най-напред 

  Poetry
745 0 0

човек от глад за

знание и жажда се

себеизгражда -

 

ала най-напред любов

го тласка и подклажда

© Стоян Минев All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??