Oct 18, 2009, 6:46 AM

Най-щастливият ден! 

  Poetry » Love
472 0 1

Търсих те, в света огромен.   

Изгубил себе си дори.

Бях самотен и нещастен.

Лутах се безспир. 

Но намерих те в деня, най-щастлив за мен. 

Който нарекох сам.

Най-щастливият ден.

© Драгомир Костадинов All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
  • !Прекрасно е когато човек намери сродна душа!
Random works
: ??:??