Жадувам те отново да се случиш
в най-светлия във мене небосклон.
Животът ми е повече от скучен,
а всяка моя стъпка е погром.
Не можеш ли в деня ми да се върнеш,
да греем с теб с очите на деца.
И нежните лъчи да ни прегръщат,
така да бъдем влюбени слънца.
Жадувам те отново да се случиш
в най-светлия във мене небосклон.
Защото ти си чистата ми участ
и най-слънчевия ми в душата дом!
© Аз All rights reserved.