Събудих се, отчаяна от сивото ежедневие.
Мислех, че ме очаква същото всекидневие.
Станах и се оправих без желание,
сякаш съм в изгнание.
Излязох от вкъщи разочарована.
Знаех, че като се върна, ще съм уморена.
Живеех като по инерция,
това щеше да е поредният скучен ден.
Просто един ден, започващ като всеки друг,
просто едно момче, като всички други...
Тогава той се обърна, спря дъха ми,
в миг блокира всичко в мен!
Не знам какво точно е това,
не се е случвало преди.
Но таз усмивка сладка
оставя в мен парещи следи.
Виждам, очите му следят ме,
погледът му среща моя.
Ах, вече всичко зная,
връзка между нас се появи.
Щеше да е поредният скучен ден,
но е най-страхотният за мен!
© ТаФи All rights reserved.