Aug 17, 2011, 8:44 PM

Най-топлите очи 

  Poetry » Love
1022 0 1

Казват, че очите са прозорец към душата -

твоите са по-топли дори и от луната!

Нежни, тъмни и сияйни,

криещи безбройни тайни.

 

Загадъчни, прикрити, скрити,

в мъгла са те обвити.

Какво ли крие се зад тях -

желание за похот, може би и грях?

 

Харесвам твоите очи!

Ще кажеш  - Замълчи...

Но не мога аз да спра,

вече чувствам любовта!

© Елена Ботева All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??