Накарай ме да моля
Изпивай ме със поглед натежал!
Разбивай крепостите ми -
без капка жал!
Докосвай ме със топлите си длани,
стопявай ледовете в мен,
лекувай рани!
Целувай ме със устните си нежни,
събуждай страсти -
огнено копнежни!
Накарай ме да моля на колèне:
Вземи душата ми!
Накарай я да стене!
© Надежда Борисова All rights reserved.