С накит на име
„Обичам те, стих!“ любовта
се закѝчи! -
Накит, пред който
от време оно̀ се и
днес коленѝчи!...
С накит на име
„Обичам те, стих!“ любовта
озарява! -
Накит от време
оно̀, който свѝше сърца
благославя!...
© Стоян Минев All rights reserved.