Животът -трън в петата на смъртта ,
забит дълбоко
и така убива...
Вината - прашен път на съвестта .
Мечтата -
необяздена и дива...
Желанието - люлка на Съня
Случайността -
съблечена реалност...
Съдбата - стомната на вечността.
Налей догоре, вяра!
Жадна съм!
© Веселка Стойнева All rights reserved.
Браво!