Mar 28, 2015, 2:06 AM  

...нали? 

  Poetry » Other
399 0 2

 

 

 

Последната клечка от кибрита драсвам,
за да видя твоето лице.
Виждам гмуркащо се в тъмнината,
бонбони още търсещо дете.
Последната клечка изгаря,
- ти вече не си дете...
Виждам под водата старица в тъмнината,
от бонбоните пристрастено- да краде.

Няма повече клечки в кибрита...

 ...знаеше, нали?

© Станислав Русев All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
  • Хм.. да, нестандартно и интересно
    Поздрав!
  • Интересна и оригинална творба:
    "Няма повече клечки в кибрита...
    ...знаеше, нали!
    Поздравление и хубав ден!
Random works
: ??:??