Oct 10, 2024, 8:46 PM

Нали 

  Poetry » Love
117 1 0

Аз вдишвам твоето обичане,

потъвам в този аромат.

Притихвам в теб.

За първи път притихвам – в теб!

Не нося грижи и не искам сили,

Не чакам ничий знак.

Аз цялата съм тук – обичам те!

Аз цялата съм 

в теб – обичаш ме!

Около нас отдавна няма гравитация

– Летим, нали? Летим!

Не чакам и не искам повече.

Не е отвън светът – в нас е, 

не извън! 

И утре е завинаги, 

потъва времето в безвремие -

безкраен таен кръговрат.

Не искам да вървя – летя в обичане;

Потъвам, ти потъваш в мен!

Денят усмихва се през зимата,

вървя до теб, а ти вървиш до мен.

© Еле-на All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??