Нарамихме с теб рано-рано мечтите си,
без изобщо да им бе дошло времето.
Преплетохме с грешните хора съдбите си
и сега - ще си носим бремето.
Но, кажи ми, как обясняваш, художнико,
жената със зелените очи,
която вечно гледа от триножника,
докато любов с жена си правиш ти?!
За моя мъж не питай - познаваш го,
той мойте стихове не чете.
Пийва спокоен две бири след работа,
правим секс после и спи добре.
А аз по цели нощи не мигвам
и все мисля, и все пиша... за теб!!!
Имам дом, дете, мъж - като в мечтите ми...
Но не със правилния човек!
© Петето All rights reserved.