Nov 4, 2014, 10:48 PM

Наливаш ми, животе 

  Poetry » Love
496 0 0

Наливаш ми, животе, в чашата сълзи,

 аз тях вече не ща да пия

и нищо, че не ми личи,

от себе си тъгата ще изтрия.

 

И ще стана нов човек,

с усмивка ще посрещам всяко изпитание,

че щастието за мен е лек 

за болката в моментното ми състояние!

 

© Илия Левков All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??