Dec 12, 2010, 8:34 PM

Намерение 

  Poetry » Other
464 0 2

Имам едно намерение -

всичко, случващо се в утрешния ден,

да бъде ден със висше намерение,

каквото и да правя

да не е замърсено със никаква мисъл негатив,

и тогава аз -човекът,

сто процента ще бъда най-щастлив.

Тогава Аз и Дух ще бъдем

цяло хармонизирано Едно.

© Есфир Асфар All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??