На път зелен край морски бряг,
във ранна сутрин, с топъл бриз,
или на хълм със вечен сняг,
където виждат се селата вниз...
На остров пуст, отдалечен,
или в прохладните гори,
търси ме там, ела при мен,
и красотата истинска ти намери!
© Борислав Ангелов All rights reserved.