May 4, 2010, 11:04 PM

Намери ли я 

  Poetry » Love
893 1 1
Тя, нежната и съвършената,
далечната, бленувана,
оставаща
завинаги в мечтите ти,
единствена,
обичаща, красива
и създаваща...
Тя, истинската,
непогубена,
горящата, несбъдната,
изгряваща
в онази вечност,
дето е вълшебна,
потребност, сила
и очакване...
Тя, чистата, безумната
и вярната,
тя, земната и възвишената...
Намери ли я?...
Толкова я чакаше...
Или и тя е като всички
грешница...

© Геновева Симеонова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??