Мрачни чувства обзели душата ти,
Та какво се крие в нея?
Покажи ми
Болката,
Разочарованието,
Мъката,
С които всяка вечер заспиваш.
Които покоряват мислите ти.
Пусни ги,
Защо оставяш да те дърпат?
Може би ще бъдеш пак щастлива.
© Никол Карагогова All rights reserved.