Jun 2, 2012, 10:07 AM

Намерих те 

  Poetry » Love
733 0 0

Намерих те, любов,

до мене тихо си заспала.

Намерих те, недей

да казваш, че си вече закъсняла.

 

Недей да искаш

миналото с тебе да отричам.

Недей да молиш

в името ти тихо да се вричам.

 

Намерих те сега

и тук си, има време.

Прегръщам те напук

и няма никой вече да те вземе.

 

И нека всеки,

който без любов живее,

за като твоя сън,

за него, всяка вечер да копнее.

 

 

На Венци 

© Габриела All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??