Aug 11, 2009, 10:53 AM

Намерих те! 

  Poetry
558 0 2

По нотите

на гладните желания

те търсих цял живот.

Не те намерих.

На рамото ми -

сипеи мълчания...

Пустинен вятър -

пясъчно треперещ!

 

Жадувах те.

В самотното мечтание.

Сред празничната лудост -

скитник бос.

Съзиждах те.

Сиротна.

В безсъзнание.

Подхлъзнала

поредния въпрос...

 

Намерих те!

В подмолните безсъния.

В морето буреносно -

стръмни ребуси.

Накрая,

на върха

на тъмна мълния.

В най-дългото пътуване -

към себе си.

© Донка Василева All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??