Jan 1, 2020, 8:54 AM

Намират 

  Poetry
356 0 0

лотариите
зарибяват —  за да се
обогатяват

 

лотариите
рекламират  — „льольовци“
за да намират

 

..............................................

 

човек поддава
се и блазни  — заблуден
от безобразни

© Стоян Минев All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??