Apr 12, 2009, 7:21 PM

Наоколо витае ерес 

  Poetry
432 0 3

Наоколо витае ерес.
А някой последното копче проклина.
Същият Той нарича ме Прелест.
Извайва ме в ръцете си сякаш съм глина.

Нямам прическа и червило
и някъде май забравих си суетата.
В торбата на някой трае ли шило,
когато безбожен е господар в тишината!?

© Катя All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??