неочаквана
някак молба
напиши еротично писмо
до сега мен така
никой като че ли
не е молил
изведнъж в мене буйно
потича река
от фантазии
и от спомени
ето Музата
се прикрива
свенливо с ръка
и се хвърля
в страстта ти
напиши еротично писмо
тя е там на бряга
чисто гола
и ти пише
писмо със дъха си
напиши еротично писмо
мили мой не писмо
стихосбирка
тя би ти написала
ала би предпочела все пак
да я любиш
наистина
© Павлина Гатева All rights reserved.