Напиши ми писмо,
ей така, без причина,
и не питай защо
след хиляда години.
Всеки ден ли вали
както тука при мене,
не обичаш, нали,
с кал наметнато време.
Слънце няма почти,
птиците са в почивка,
обещават мъгли
синоптици с усмивка.
Напиши ми писмо,
ей така, без причина,
да е с време добро
и надежда да има.
© Ивон All rights reserved.