Нормалните вечер,кротко до жените си спят.
Шматките гледат с празен поглед в тавана.
Поетите с пръстчета по клавиатурата рими редят.
Мъжете, нощем коват нагорещена стомана.
Искам и аз кротко до Теб да заспя,
гледайки с празен поглед в тавана.
Рими бавно, ред по ред да редя,
но след като изковал съм парчето стомана.