Парфюмът ми - сладникъв, нежен,
напомнящ полъх летен,
усещане за топлина във теб оставя,
като представата за слъцето при залез!
Очите ми - искрящи, чисти,
напомящи звездите нощем,
будят в тебе чувство на забрава,
като книгата любима, когато бе дете!
Думите ми - последни, на раздяла,
напомнящи стиха на поетеса тъжна,
предозвикват в теб вина,
като вода, опустушила последния любовен пламък!
© ДРУГА All rights reserved.
с обич, Дона. много, много ми хареса.