Избери ми очи, с които да те гледам
и цвят, и поглед ти ми избери,
направи ги толкова красиви,
колкото ги виждаш в сънищата си.
Избери ми устни, с които да целувам,
сочни, страстни ти ги избери,
искай с тях по теб да нарисувам
любовта от твоите мечти.
Избери ми ръце, с които да докосвам,
нежни, силни ти ги избери,
тялото ти с тях да омагьосвам,
както винаги си искал ти.
Избери ми сърце, с което да обичам,
любов ми дай единствена, а не поредна,
избери и как да те наричам,
направи ме за тебе съвършена!
© Ели All rights reserved.