НАПРАЗНО
Все залагам на твоите думи.
На онези, които с бодли
кърпят всяка лъжа помежду ни
и съшиват със бели конци
всички толкова празни надежди,
всички толкова празни мечти...
Все залагам нахалост, погрешно...
Ти печелиш!
Сърцето мълчи.
Венцислава Симеонова
© Венцислава Симеонова All rights reserved.