Когато ти замина,
по мене се разтекоха сълзи.
Нещо в мене се срина,
сърцето започна да ме боли.
Защо съдбата те отнема?
Защо ми причинява това?
Вървя без посока, отчаяна,
без стойност всичко е сега.
Времето без теб минава бавно,
на момента се спира и мълчи,
напук ми прави явно
сърцето, за да ме боли.
27.03.07.
© Пролетното момиче All rights reserved.