Влюбих се в очите ти -
те са истинско море.
Влюбих се в косите ти,
дето вятърът оре.
Влюбих се в лицето ти -
в него слънцето гори.
Влюбих се в сърцето ти,
кръв където в него ври.
Влюбих се в снагата ти...
Тя - звънтяща тетивà.
В нея са благата ти -
най-интимни сетива.
Влюбих се в душата ти -
там поисках да съм сам.
Влюбен във нещата ти -
цял съм в тебе и го знам!
© Никола Апостолов All rights reserved.