"Живееш цял живот във филми
и вярваш, че си героиня във такъв.."
Такива бяха твойте думи,
но ти във сагата май беше пръв!
Красиви обяснения в любов, надежди и целувки -
ах, колко лесно е да се кълнеш, когато искаш нещо,
невинната и вярващата да омайваш във преструвки,
а после да възкликнеш: сцената във филма беше грешна!
И ако спомените са това, което ме разнежва -
то нека да забравя всеки споделен със тебе миг!
Горещата целувка в онзи ден да бъде снежна
и топлите ти думи да са били потопен в омраза вик!
Защото, знаеш ли - боли да те обичам!
Да бъда просто име и една от всичките за теб…
Боли ме да си спомням във какво се вричах
и просто искам да забравя този наранен куплет!
© Симона Гълъбова All rights reserved.