Nov 18, 2009, 8:38 PM

Наранена 

  Poetry » White poetry
744 0 1

Чувам, но съм глуха,

пълна със емоции съм, но съм и куха!

Говоря, но съм няма,

със сърце съм, но и в него зее яма!

© Нощна Сянка All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??