Наранена от любов
В студена зима превърна ме ти,
страдаща от мъка по теб,
с разбито на хиляди парченца сърце,
то не престава да плаче и кълне!
С леден поглед ме срази,
предателството аз не ще простя.
Наранена от твойте лъжи,
заклевам те, ще ти отмъстя!
Защо постъпи с мен така?
Остави ме обляна в сълзи.
Тръпката от нашата любов
вече никога не ще се съхрани!
© Ина Лилова All rights reserved.