Във вино да се къпете и да сте жадни!
С любов да замезвате и все да сте гладни!
Останете си жертва на страстта –
все пияни да сте, да не изтрезнявате,
махмурлук да нямате, да не ви боли глава!
Колкото в бъчвите вино –
толкова омайни нощи догодина,
колкото вода в морето – толкова
любов в сърцето,
колкото жито в полята
и иглички на елхата –
толкова творческа радост
в душата!
⛷️ 🌲 ❄️
😘
© П Антонова All rights reserved.