Нарисувай ми любов -
по-пъстра и от нежна пролет,
по-топла и от слънчев лъч.
Нарисувай ми любов
със щрихите на влюбено сърце,
със чувства и желание,
с треперещи за мен ръце.
Нарисувай ми любов, момче,
защото думите не стигат да опиша
как всичко в тебе ме влече.
И нямам сили за насита,
болна от обичане е моята душа.
Нарисувай я, Любов,
как пулсира силно в теб,
как будиш се със нея
и с мисълта за мен вечно си обзет.
поздрав за всички влюбени: http://vbox7.com/play:eea95d0a
© Веселина Костадинова All rights reserved.