Нарко зависимост
Отровата жестока
разгражда тялото до смърт,
болката дълбока
не различава млад от дърт.
Разширените зеници,
бяг от действителността,
точка, нула, не очи, а матрици,
нелеп поглед към света.
Бавно те погубва,
ти не можеш да се спреш,
осезание изгубваш
о, дяволски копнеж.
Смъртта те доближава,
а зависимостта расте,
тоталната забрава,
жалко за едно дете!
© Мими All rights reserved.