Сама съм,
е,
пред мен е мониторът.
Щракам си
безумно/безпредметно
по клавшите.
Защо ли...
всъщност и аз не зная.
Може би,
може би
търся себе си.
Слушам Висоцки
и Армстронг
в слушалките.
Харесва ми,
но май губя живота си
някъде там,
межу
книгите,
слушалките
и...
© Катя Пачова All rights reserved.