Наша малка тайна
Безсънна нощ поредна,
едно в главата ми щурее,
тъга смущаваща, нередна
сърцето ми жалее.
Знам, че трябва,
аз да те отричам,
но струи и не отслабва
любовта, с която те обичам.
Ако грешна е
страстта ми тъй безкрайна ,
туй, че вечна е,
я прави тъй омайна.
Защото незаконна и стремителна,
неразрушима, всеотдайна,
силна и внушителна -
е наша малка тайна.
© КрИсИ Милчева All rights reserved.
е наша малка тайна. Пази я!